Armband – Elvira

225 kr

Naturfärgade fröer från Açaípalmen är ihopsatta till ett fint armband som viras runt handleden. Vacker design som värnar om vår natur.

Material: Açaí

Tillgänglighet: Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: DCAEAn Kategorier: , , , Etiketter: ,

Naturfärgade fröer från Açaípalmen är ihopsatta till ett fint armband som viras runt handleden. Vacker design som värnar om vår natur.

Material: Açaí

Under en resa till sitt hemland Ecuador 2013 träffade Denise Cruz, som hade arbetat inom mode- och designbranschen i nästan tjugo år, Fair Trade-organisationer för att upptäcka hur de fungerar och träffade sedan några av hantverkarna som deltar under Fair Trade paraply. Att se den stolthet dessa begåvade människor hade över sitt arbete och vad de kunde åstadkomma under svåra omständigheter fick henne att börja fundera på hur de kunde göra fantastiska produkter tillsammans där design och kvalitet går hand i hand – och samtidigt gynna hennes folk. Hon bestämde sig då för att omvandla sitt varumärke så att hennes verksamhet skulle fungera enligt Fair Trade-principerna. Denise Cruz – For My People

Genom att producera vacker design av högsta kvalitet ökar synligheten för ecuadorianska hantverkare i Europa. Det förbättrar livet och levnadsvillkoren för små producenter och hjälper dem att bygga långsiktigt hållbara företag. Denise Cruz arbetar bara med lokala hantverkare, där många bor i små städer längt från storstäderna. Att upprätthålla personliga relationer med dem alla och besöka deras samhällen varje år säkerställer att alla Fair Trade-principer följs. Allt företaget producerar hjälper till att bevara och främja den kultur som inspirerar dem.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Denise Cruz

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 2 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Armband – Elvira”