Dekoration – The Bond

539 kr

Skulpturen The Bond är dekorativa ringar som pryder sin plats, som brevpress eller bokstöd eller helt enkelt som ett vackert stilleben. Tillverkat i Kenya av täljsten som slipats till en sidenmjuk yta. Täljsten / soapstone är ett naturmaterial och handgjort och kan därför variera från det på bilden i både färg och form.  Produkterna är tillverkade för hand samt med handhållna maskiner och visar prov på stor hantverksskicklighet.

Storlek:
Diameter 3 cm
Höjd 9-10 cm

Certifiering: WFTO-produktmärkning

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 15977 Kategorier: , , , , Etiketter: , ,

Skulpturen The Bond är dekorativa ringar som pryder sin plats, som brevpress eller bokstöd eller helt enkelt som ett vackert stilleben. Tillverkat i Kenya, karvade ur samma stycke täljsten som slipats till en sidenmjuk yta. Täljsten / soapstone är ett naturmaterial och handgjort och kan därför variera från det på bilden i både färg och form.  Produkterna är tillverkade för hand samt med handhållna maskiner och visar prov på stor hantverksskicklighet.

Storlek:
Diameter 3 cm
Höjd 9-10 cm

Certifiering: WFTO-produktmärkning

Produktionen sker enligt WFTOs kriterier för rättvis handel vilket bl a innebär att man tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Just den här organisationen arbetar mycket med att utbilda hantverkarna inom affärsutveckling för att skapa ett oberoende i sina annars sårbara verksamheter. Organisationen arbetar i skrivande stund med 42 familjeverkstäder och fem kvinnogrupper. Man ser resultat där hela familjernas, inklusive barnens, grundläggande behov möts och livsvillkoren förbättras över generationer.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Divine Chocolate Scandinavia AB

Vikt 0,6 kg
Dimensioner 12 × 12 × 12 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dekoration – The Bond”