En FAB-ulous lansering!

Nu är energidrycken FAB Forever Active Boost och den sockerfria varianten FAB X Forever Active Boost här! Förutom vitaminerna B2, B3, B6 och B12, som alla bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning, får du även en kick av guarana, taurin och koffein.

En rejäl uppiggare när du behöver det. För bästa upplevelse, servera den iskall. Kanske med några myntablad för att förhöja den friska bärsmaken. Prova själv!

Läs mer och beställ här:

FAB Forever Active Boost™ 12-PACK 532 kr »

FAB X Forever Active Boost™ (sockerfri) 12-PACK 532 kr »

Premiär för PET-flaskan!

Forever Aloe Berry Nectar blir först att få den nya, miljövänliga PET-flaskan. Övriga smaker kommer inom kort.

Nu gör vi det igen. Förpackningen för våra drickbara kosttillskott förbättras. Forever Aloe Berry Nectar är först ut, och under sommaren och tidig höst så kommer Forever Aloe Peaches, Forever Aloe Mango och Forever Aloe Vera Gel också att få den nya förpackningen. Samma fina innehåll, ny modern flaska.

Tetran var det bästa som kunde frambringaa 2018, nu tas nästa steg – PET-flaskan. Ännu mer miljövänlig och tålig, för att inte tala om hur snygg den är. Flaskan består av 100% återvinningsbar PET. Och inte nog med det, den är framtagen av 50% återvunnet material. För att vi bara har ett enda jordklot. Då är det också ett självklart val att sätta pant på flaskan. Köp din egen Forever Aloe Berry Nectar i ny snygg och miljövänlig flaska nu!

LÄS MER OCH KÖP HÄR »

I shoppen hittar du hela Forevers sortiment.
Hämta inspiration och hitta just dina favoriter.

VARFÖR FOREVER – ALOE VERA?

Aloe vera porträttAtt må bra tror jag är något vi alla vill. För mig har det varit viktigt att hålla min hälsa och kropp frisk och stark och därför har jag alltid varit intresserad av kosttillskott och naturens fantastiska produkter som gör att jag får en bättre livskvalité i min vardag.

Precis som många andra har jag haft problem med min hy, rosacea och kliande hårbotten. Min benprotes kliar och skaver ofta och som 50+-are är man ju torr både här och “där”! Jag har också mycket artros och därmed mer eller minde ont.

De bästa produkterna på marknaden, som jag hittat och nu använt i flera år, är aloe vera-produkter. De får mig att må bra – både på utsidan och insidan!

Jag hjälper dig gärna att hitta produkter som kan passa och hjälpa dig. Dyk in i butikens innehållsrika webbsida och hitta just det som får dig att må bra. Och tveka inte att höra av dig om du undrar något!

BESÖK, LÄS MER OCH SHOPPA »

VILL DU JOBBA I MITT TEAM?

Att jobba med Forevers Aloe Vera produkter som oberoende återförsäljare är superkul.

Både min man och jag är intresserade av att leva ett hälsosamt och gott liv och där passar Forever in. Det är många härliga kollegor och ett jobb som är väldigt flexibelt där jag själv bestämmer hur mycket jag vill satsa.

 

Är du nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer. Her förutsättningslöst.
Det är viktigt att du får veta hur allt fungerar och man jobbar innan du tar ställning till om det är något för dig.

MER INFO OM FOREVERS ALOE VERA

Aloe vera-plantan har sedan urminnes tid använts för att läka våra kroppar och under århundranden har Aloe veran hyllats för sina lugnande, svalkande och återfuktande egenskaper.

Det finns cirka 180 arter av Aloe vera. Aloe Barbadensis Miller, som Forever använder i sina produkter, är den mest uppskattade. Lugnande hudvård, vårdande hårvård, olika kosttillskott – att endast använda den finaste innergelén från Aloe vera-bladet är något som genomsyrar allt vi gör på Forever. Forever Living Products har de största Aloe vera-odlingarna i Texas och i Dominikanska republiken. 50 miljoner plantor på över 30,35 km2 och producerar 29 miljoner kilo Aloe vera varje år.

Forever kontrollerar hur plantorna växer och skördas och handskördar för att säkerställa att varje blad är redo för skörd och för att undvika att skada Aloe vera-plantan. Sdan fileas varje blad för hand för att enbart extrahera den finaste innergelén från Aloe vera-bladet.