C9 och F15 för hälsa och välmående

Hälsa och välmående, paketlösningar

Gå ner i vikt med C9 och arbeta in dina nya hälsosamma vanor med F15. Forever har paketlösningarna som kickstartar din nya livsstil och hjälper dig att fortsätta på den inslagna vägen.

Kom igång eller hitta tillbaka? Oavsett hur din livsstil såg ut före sommaren, så är återgången till skola och jobb en perfekt tid att göra en omstart. Satsa på din hälsa i höst med god och nyttig mat kombinerat med en aktiv livsstil. Våra paketlösningar C9 och F15 är med dig hela vägen.

C9

Vårt viktkontrollprogram C9 hjälper dig att gå ner i vikt. Du får läckra recept för shakes och måltider med reducerat kaloriinnehåll. Du lär dig att lägga om din kost och kosttillskotten stöttar dig på vägen mot en hälsosammare livsstil. Paketet innehåller Forever Aloe Vera Gel, Forever Ultra, Forever Therm och Forever Fiber.

LÄS MER »

F15

Efter C9 är det dags att gå över till F15. Här är kost- och träningsprogrammet som gör din nya livsstil till en vana. Programmet är anpassat efter tre nivåer, Beginner/Intermediate/Advanced, beroende på vilka förutsättningar du har och vad du vill uppnå. Satsa på 15 dagar som hjälper dig att hålla fast vid dina nya vanor och göra din förändring bestående. Kosttillskotten är samma som i C9, men upplägget är annorlunda.

LÄS MER »

Häng med på en vikt- och hälsoresa

C9 och F15 är kost- och träningsprogrammen som snabbt tar dig upp på banan mot dina nya mål. Här skapar du nya sundare vanor som håller även efter att programmen är genomförda. Forever är med dig hela vägen.

Gör det tillsammans

Allt blir roligare när man gör det tillsammans. Teama upp med en eller flera kompisar som också vill komma i form på ett roligt sätt. Starta samma dag och peppa varandra i era sociala kanaler, träna tillsammans, digitalt eller irl, och dela med er av favoritrecept och tips. Det finns en extra styrka i att vara flera. Det kommer garanterat komma dagar som känns extra motiga, men då kanske någon annan i gruppen har en jättebra dag och kan peppa och se till att du ändå hänger i. Och tvärtom kan du hjälpa någon annan när du har en toppendag.

Träningsvideos

Låt våra proffsiga instruktörer leda dig genom träningspassen. Här hittar du de digitala träningspassen >
Och lite extra inspiration >


 

Detta ingår i paketen

Både C9 och F15 innehåller samma kosttillskott och måltidsersättning. Det som skiljer dem åt är kostuppläggen och träningsprogrammen. Detta är helhetslösningar som tillsammans hjälper dig att komma igång och dessutom att skapa nya vanor som håller. Du får tillgång till en massa nyttiga och goda recept, träningsvideos för olika nivåer och en hel massa pepp.

Kosttillskotten: 

Forever Aloe Vera Gel – Aloe vera-dryck som består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Med vitamin C som motverkar trötthet och utmattning och bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Forever Ultra – Ersätt 1-2 måltider per dag med denna måltidsersättning för att gå ner i vikt eller behålla den vikt du har. Eller ta den som ett mellanmål när du är sugen på något smaskigt. Innehåller högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier.

Forever Therm – Innehåller vitaminerna C, B2, B6, B12 och pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning.

Forever Fiber – Kostfibrer är en viktig del av att äta hälsosamt. Med Forever Fiber får du fibrer i din kost utan att tillföra onödiga kalorier.
 


Vanliga frågor

Vad är C9?
C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. Här tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll.

Vad är F15?
Det är ett tre nivåers träningsprogram uppdelat i 2 steg à 15 dagar vardera. Du väljer
mellan Beginner, Intermediate och Advanced beroende på hur din aktiva
livsstil ser ut.

Vilken sorts träning innehåller programmen?
Träningspassen varierar mellan styrketräning och kondition samt uppvärmnings- och nedvarvningspass, i varierande grad.

Behöver jag träna varje dag?
Nej, det är viktigt att du vilar mellan passen så att du återhämtar dig.


 

Nå längre

Visste du att Forever har ett 4-dagarsprogram med innovativa kosttillskott och aktiviteter för ökad självkännedom för att nå dina livsstilsmål? DX4 kan hjälpa dig att nå ett djupare välmående på bara fyra dagar. Att meditera, föra dagbok och sätta personliga mål är en naturlig del av programmet.

KOLLA IN DX4

FOREVER – ALOE VERA

Aloe vera porträttAtt må bra tror jag är något vi alla vill. För mig har det varit viktigt att hålla min hälsa och kropp frisk och stark och därför har jag alltid varit intresserad av kosttillskott och naturens fantastiska produkter som gör att jag får en bättre livskvalité i min vardag.

Precis som många andra har jag haft problem med min hy, rosacea och kliande hårbotten. Min benprotes kliar och skaver ofta och som 50+-are är man ju torr både här och “där”!

De bästa produkterna på marknaden, som jag hittat och nu använt i flera år, är aloe vera-produkter. De får mig att må bra – både på utsidan och insidan!

Jag hjälper dig gärna att hitta produkter som kan passa och hjälpa dig. Dyk in i butikens innehållsrika webbsida och hitta just det som får dig att må bra. Och tveka inte att höra av dig om du undrar något!

BESÖK, LÄS MER OCH SHOPPA »

VILL DU JOBBA I MITT TEAM?

Att jobba med Forevers Aloe Vera produkter som oberoende återförsäljare är superkul.

Både min man och jag är intresserade av att leva ett hälsosamt och gott liv och där passar Forever in. Det är många härliga kollegor och ett jobb som är väldigt flexibelt där jag själv bestämmer hur mycket jag vill satsa.

 

Är du nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer. Her förutsättningslöst.
Det är viktigt att du får veta hur allt fungerar och man jobbar innan du tar ställning till om det är något för dig.