I shoppen hittar du hela Forevers sortiment.
Hämta inspiration och hitta just dina favoriter.

NYHET!

Forever lanserar parfym! Varmt blommigt för henne, uppfriskande kryddigt för honom. Välkommen Forever Alofa Fine Fragrance och Forever Malosi Fine Fragrance.
Att ta hjälp utifrån för att lukta gott är inget nytt påfund. Redan för över 4000 år sedan i faraonernas Egypten användes parfym. Forever Alofa Fine Fragrance och Forever Malosi Fine Fragrance har utvecklats med de mest omtyckta och populära dofterna i världen idag i åtanke.

Varma toner

Forever Alofa Fine Fragrance för henne låter varma blomdofter, med bland annat söt jasmin, flätas samman med en mjuk air av sandelträ och en hint av citrus. Forever Malosi Fine Fragrance för honom har en kryddig doft med varma tränoter, såsom bergamott och sandelträ, blandat med uppfriskande aromer av cypress och citrus.

Exotisk inspiration

Inspirationen har Forever hämtat från Samoas tropiska stränder och kristallklara vatten, och inte minst den gästvänliga kulturen. Ordet Alofa betyder Kärlek på samoanska, och Malosi betyder Styrka.

Kolla in dessa spännande dofter i min shop »

VARFÖR FOREVER – ALOE VERA?

Aloe vera porträttAtt må bra tror jag är något vi alla vill. För mig har det varit viktigt att hålla min hälsa och kropp frisk och stark och därför har jag alltid varit intresserad av kosttillskott och naturens fantastiska produkter som gör att jag får en bättre livskvalité i min vardag.

Precis som många andra har jag haft problem med min hy, rosacea och kliande hårbotten. Min benprotes kliar och skaver ofta och som 50+-are är man ju torr både här och “där”! Jag har också mycket artros och därmed mer eller minde ont.

De bästa produkterna på marknaden, som jag hittat och nu använt i flera år, är aloe vera-produkter. De får mig att må bra – både på utsidan och insidan!

Jag hjälper dig gärna att hitta produkter som kan passa och hjälpa dig. Dyk in i butikens innehållsrika webbsida och hitta just det som får dig att må bra. Och tveka inte att höra av dig om du undrar något!

BESÖK, LÄS MER OCH SHOPPA »

VILL DU JOBBA I MITT TEAM?

Att jobba med Forevers Aloe Vera produkter som oberoende återförsäljare är superkul.

Både min man och jag är intresserade av att leva ett hälsosamt och gott liv och där passar Forever in. Det är många härliga kollegor och ett jobb som är väldigt flexibelt där jag själv bestämmer hur mycket jag vill satsa.

 

Är du nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer. Her förutsättningslöst.
Det är viktigt att du får veta hur allt fungerar och man jobbar innan du tar ställning till om det är något för dig.

MER INFO OM FOREVERS ALOE VERA

Aloe vera-plantan har sedan urminnes tid använts för att läka våra kroppar och under århundranden har Aloe veran hyllats för sina lugnande, svalkande och återfuktande egenskaper.

Det finns cirka 180 arter av Aloe vera. Aloe Barbadensis Miller, som Forever använder i sina produkter, är den mest uppskattade. Lugnande hudvård, vårdande hårvård, olika kosttillskott – att endast använda den finaste innergelén från Aloe vera-bladet är något som genomsyrar allt vi gör på Forever. Forever Living Products har de största Aloe vera-odlingarna i Texas och i Dominikanska republiken. 50 miljoner plantor på över 30,35 km2 och producerar 29 miljoner kilo Aloe vera varje år.

Forever kontrollerar hur plantorna växer och skördas och handskördar för att säkerställa att varje blad är redo för skörd och för att undvika att skada Aloe vera-plantan. Sdan fileas varje blad för hand för att enbart extrahera den finaste innergelén från Aloe vera-bladet.