Var först att få veta...

när jag har erbjudanden, nyheter och nedsatta priser!

Gillar du kvalitativa, vackra och fina produkter?

Täljsten

Butik Lena Maria är en exklusiv presentbutik som har som mål att främja och bevara det Svenska hantverket, designen och produktionsarvet och samtidigt hjälpa de mest utsatta i världen genom Fair Trade. 

Dessutom säljer jag mina egna CD, DVD, böcker och tavlor, samt reproduktioner i form av posters, brickor, pussel, böcker, kort och kalendrar av Mun- & Fotmålarna.

SYJUNTA

ONSDAGAR är ni alla välkomna till min lokal: Lena Marias Vardagsrum, på Brahegatan 46, på Torpa i Jönköping, för att sticka, vika, sy eller bara träffas.

Mellan 15.00 – 20.00 kan man komma och gå som man vill. Att vara med på syjuntan kostar inte något. Vid 18-tiden finns det fika; te, kaffe, smörgås, kaka m.m. att köpa.

Ta med ditt eget handarbete eller kom förbi och bara umgås och fika.
Bor du längre bort eller om du är hemma pga sjukdom får du gärna vara med via Zoom. Ring/smsa 070-320 30 77 om något inte fungerar.
Syjuntan drivs som en studiecirkel i samarbete med Bilda.

Butiken är också öppen mellan 15.00-20.00

Sommaruppehåll juni-aug. Vi startar igen 6 sept.

ALOE VERA

Jag är också oberoende återförsäljare av Forevers ljuvliga Aloe Vera produkter. Dyk in i butikens innehållsrika webbsida och hitta just det som får dig att må bra – både på utsidan och insidan!

Foreverbutiken.jpg

Kom med er grupp och besök mig!

På Brahegatan 46 i Jönköping kan ni som grupp besöka mig, höra mig sjunga och berätta, njuta hembakt fika och shoppa med rabatt!

Det går till så att ni slår er ner och lyssnar till ca en timmes framträdande då jag underhåller med sånger och berättelser. Därefter(eller innan framträdandet om man så önskar) bjuds på hembakt fika; kaffe eller te och hembakt kaffebröd (alt. smörgås istället). Sedan får den som vill ta en runda och shoppa med 10% rabatt i min butik. För detta tar jag en avgift på 150 kr per person och besöket tar ca 2 timmar.
Gruppen kan vara 10 till 75 personer.

E-posta mig gärna
eller hör av dig på 070-320 30 77
om er förening eller grupp är intresserade av att boka in ett besök.