Våga drömma / Dare To Dream

100 kr120 kr

Alla människor har enorma möjligheter, trots de begränsningar vi lever med. Jag vill uppmuntra dig att ta vara på ditt liv och dina talanger. Pröva dina egna vingar, tänk stora tankar – och våga drömma! Lena Maria om boken “Våga drömma”.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: ,

Livet blir sällan som man tänkt sig. Lena Maria drömde aldrig om att bli elitidrottare, sångerska, konstnär, föreläsare eller författare. Hon ville bli växeltelefonist eller lastbilschaufför.
Född utan armar och med bara ett normalt ben ställdes hon och hennes föräldrar inför stora utmaningar. Men hon fick lära sig att ta vara på sina möjligheter och att jobba hårt och målmedvetet. Idag har hon hela världen som arbetsfält när hon sjunger och
berättar om sitt liv och varje människas unika värde.

I Våga drömma får vi följa Lena Maria från den lilla gården på gränsen mellan Västergötland och Småland till de stora konserthusen i Asien och konventen i USA. Lena Maria berättar i ord och bild om människorna, musiken och allt annat som gett henne energi att ta sig an livets alla utmaningar – och att komma igenom motgångar med livsglädjen i behåll. Hon visar också några av sina egna akvareller och oljemålningar och berättar hur det kom sig att just hon blev mangafigur i Japan.

”Min önskan med den här boken är att den får väcka livslust. Alla människor har enorma möjligheter, trots de begränsningar vi lever med. Jag vill uppmuntra dig att ta vara på ditt liv och dina talanger. Pröva dina egna vingar, tänk stora tankar – och våga drömma!”

Boken är också översatt till japanska och thailändska.

Vikt 0,6 kg
Dimensioner 20,5 × 18 × 2 cm
Språk

Svenska, Japanska, Thailändska

Format

Hård pärm, Mjuk pärm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Våga drömma / Dare To Dream”

Du kanske också gillar …