Örhängen – uSisi

175 kr

Örhängen gjorda av telefontråd (scoobie wire). Passar utmärkt att matcha tillsammans med armbanden “String” och armbanden i samma färger och serie.

Material: Nickelfritt hänge

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etiketter: ,

Örhängen gjorda av telefontråd (scoobie wire). Passar utmärkt att matcha tillsammans med armbanden “String” och armbanden i samma färger och serie.

Material: Nickelfritt hänge

Smyckena skapas för hand av uSisi Designs som är ett Sydafrikanskt företag med 40 kvinnliga hantverkare som inspirerar världen med innovativa produkter i modern design kombinerat med kreativa återvinningstankar. USisi Designs är en WFTO Guaranteed member.

USisi har stor tillgång till råvarukomponenten Scoobie wire = telefontråd, som används för att virka, vira och böja i alla upptänkliga former, t.ex. Halsband, armband, örhängen och inredningsdetaljer.
”Hos uSisi Designs vill vi lämna efter oss en renare och vackrare värld för kommande generationer. Med återbruk, inspiration och utbildning förbättrar vi världen tillsammans.”
Produkten är en Fair Trade vara.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Fair Monkey

Vikt 0,02 kg
Dimensioner 5 × 3 × 1 cm
Färg

Algea, Blue Tones, Blues, Cornetto, Deep Ocean, Dried Leaves, Faded Berries, Mud Tones, Old Gold, Orange Tones, Royal Tones

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Örhängen – uSisi”