Handledsvärmare – Dinadi

700 kr

Handstickade handledsvärmare är en fantastisk kombination av design och funktionalitet. Den dubbla mosstickningen ger extra elasticitet så att de kan tänja sig och anpassa sig efter dina händer samtidigt som den extra fina, mulesingfria merinoullen ger värme och hållbarhet.

Material: 100% Merinoull, stickade för hand 9,5 timmar

En storlek.

Unisex.

Handstickade handledsvärmare är en fantastisk kombination av design och funktionalitet. Den dubbla mosstickningen ger extra elasticitet så att de kan tänja sig och anpassa sig efter dina händer samtidigt som den extra fina, mulesingfria merinoullen ger värme och hållbarhet. Merinoullen är ett mjukt material som inte sticks utan andas men samtidigt håller dig varm, det är också smuts och luktavvisande.

Tumhål på sidan och räfflade kanter i båda ändar. Dinadi etikett i läder på kanten. Tvättråd finns isytt på insidan inklusive stickarens underskrift. Varje vara levereras i en handgjord pappersask.

Material: 100% Merinoull, stickade för hand 9,5 timmar av kvinnor direkt anställda av Dinadi i Kathmandu, Nepal. Dinadi kontrollerar produktionsprocessen från början till slut för att maximera transparens och social påverkan.

En storlek.

Unisex.

Dinadi strävar efter att skapa en minimalistisk och tidlös design. Alla mössor och vantar är stickade för hand för att ge produkterna en extra personlig touch. De är gjorda av den mjukaste och bästa merinoullen med hållbarhet och naturlig funktion av ull! Ullen kommer från Australien och är mulesing-fri ull.

Dinadi är ett socialt företag med fokus på att skapa etiska sysselsättningsmöjligheter i Nepal, skapa ett samhälle där varje anställd behandlas med värdighet och respekt.

Varje stickare betalas en skälig lön för det arbete de gör. I stället för att arbeta på en fabrik, tillverkas Dinadi-produkterna för hand i stickarnas hem, så att den anställde kan stanna hemma för att vara med sina små barn, ta hand om familjemedlemmar i nöd eller finansiera sina studier.

Varje produkt innehåller en etikett med en signatur av den kvinna som har skapat den, en personlig koppling mellan kunden och stickaren, och stickarna finns presenterade på Dinadis hemsida.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Dinadi, Nepal

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Färg

Muskotnötbrun, Trollsländsgrön, Svart, Mandelvit

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Handledsvärmare – Dinadi”