Grytlapp – Rutik Strandråg

295 kr

Med ett kaffefilter i linne spar du både på miljön och ekonomin. Använd som ett vanligt kaffefilter i bryggaren, fast om och om igen! När kaffet är klart tömmer du ur filtret i komposten eller soporna, sköljer av det och hänger på tork till nästa bryggning. När filtret gjort sitt så kan du lägga det på komposten!

Storlek: 1 x 4

100% lin. Bra Miljöval!

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: g34-17 Kategorier: , , , , , Etiketter: ,

En vacker och stadig grytlapp i 100% lin med det populära mönstret rutig strandråg. Den har en smidig krok på ena sidan som gör den enkel att hänga upp. En väldigt fin detalj i ditt kök.

Storlek: 20×20 cm

100% lin. Bra Miljöval!

Skötselråd:
Olika typer av kaffe innehåller olika mycket olja och därmed påverkar det kaffefiltret på olika sätt. För att undvika att kaffefiltret sätts igen rekommenderar vi att man sköljer ur filtret under kranen efter varje bryggning. Filtret behöver egentligen inte tvättas mer än så men om ni önskar kan ni koka det i en kastrull med vatten och eventuellt lite bikarbonat vid behov.

Som i gamla tider hörs vävstolarnas dunk i Växbo, Hälsingland. Växbo Lin vill värna om de gamla traditionerna och till dagens linnekollektion har det hämtats mycket inspiration och kunskap från Hälsinglands omfattande linneskatter i hembygdsgårdar och museér. Mönster och kvaliteter har sitt ursprung i allmogekulturen, rustikt och enkelt, men också exklusivt med sitt sparsmakade färg- och mönsterval.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Växbo Lin

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 22 × 22 × 2 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grytlapp – Rutik Strandråg”