Aftonväska – Star

389 kr

Liten, söt aftonväska i traditionellt sarimönster från Indien. Fylld med paljetter, en vacker dragsko-stängning och en äkta Fair Trade vara.

Mått: 16×19 cm

Tillgänglighet: I lager

Liten, söt aftonväska i traditionellt sarimönster från Indien. Fylld med paljetter, en vacker dragsko-stängning och en äkta Fair Trade vara.

Mått: 16×19 cm

Kvinnorna som skapar dessa vackra ting är medlemmar i Sasha som är en av Indiens ledande Fair Trade organisationer sedan organisationen startades 1978. Deras uppgift är att stärka det Indiska lokalsamhället genom att möjliggöra och underlätta för marginaliserade grupper att bli självförsörjande, samtidigt som de bevarar gamla nervärvda hantverkstraditioner.

Idag arbetar Sasha med över hundra hantverkare från hela Indien och bistår dem att utveckla sin verksamhet genom en rad olika insatser. Bland annat ger Sasha tillgång till utbildning, försäkringar, teknisk och finansiell rådgivning, liksom assistans och råd om marknadsföring.

Sasha är en WFTO Guaranteed Member och var även med och grundade WFTO-Asien. De arbetar ständigt med att förbättra villkoren och försörjningsmöjligheterna för marginaliserade grupper och hantverkare, och har förutom marknadsorienterade aktiviteter även workshops om jämställdhet och utbildningstillfällen för att hantverkarna ska förstå och kunna ta del hela Fair Trade kedjan.

Med livfulla och färgglada accessoarer som har sitt ursprung i indiska hantverkstraditioner, förbättras försörjningsmöjligheterna för de skickliga hantverkarna och deras familjer.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Fair Monkey

Vikt 0,05 kg
Dimensioner 20 × 17 × 2 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aftonväska – Star”