Rea!

WC-borste i hållare

395 kr

WC borste i oljad björk och syntetfiber med kopp tillverkad i mjukbetong.

Storlek:
Längd 41,5 cm
Diameter 9,7 cm

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 1052-08 Kategorier: , , , , Etikett:

WC borste i oljad björk och syntetfiber med kopp tillverkad i mjukbetong. Mjukbetong är ett unikt material som genom en liten tillsats av polymer (plast) blir tre gånger så elastisk som vanlig betong. Mjukbetongen är inte så mjuk att den går att böja, det är fortfarande ett stenmaterial, men känslan att ta i materialet är skön då den känns varm, mjuk och behaglig. Det är en relativt lättflytande massa som gör att ytan får en varierande släthet och luftbubblor kan förekomma de oregelbundna färgskiftningar bidrar till ett levande intryck. Mjukbetongen gjuts för hand i en litet gjuteri i Tyresö, Stockholm och innehåller inga miljöskadliga ämnen.

Borsten sköter du precis på samma sätt som en vanlig toalettborste i plast, spola den en extra gång i toaletten efter användning och slå ur vattnet. Maskintillverkad.

Storlek:
Längd 41,5 cm
Diameter 9,7 cm

I slutet av 1800-talet startades ett litet borstbinderi i Stockholm. Det blev en lyckad rörelse, så lyckad att den finns än idag. Nu, som då dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla får här en ny dimension.
Alla borstarna är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Iris Hantverk.

Vikt 1 kg
Dimensioner 45 × 15 × 15 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”WC-borste i hållare”

Du gillar kanske också…