Te – Four O’Clock

52 kr

Ekologiskt och Fairtrade certifierade påsteer med utsökt kvalitet. Four O’Clock teerna är inspirerade av världens alla kulturer men en hög kvalitet på råvaror och exotiska kryddor. En upplevelse i varje kopp!

Ett paket innehåller 16 påsar, 32 g. GMO-fria.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etiketter: ,

Ekologiskt och Fairtrade certifierade påsteer med utsökt kvalitet. Four O’Clock teerna är inspirerade av världens alla kulturer men en hög kvalitet på råvaror och exotiska kryddor. En upplevelse i varje kopp!

Ett paket innehåller 16 påsar, 32 g. GMO-fria.

Smaker: 

Rhubarb Vanilla, svart te

Inspirerat av några av våra favoritdesserter kombinerar detta te len vanilj med en syrlig smak av rabarber. Lagom sött och syrligt. Ett himmelskt val för latte.

Innehåll: Ekologiskt svart te, ekologisk vaniljarom, aromer, ekologisk rabarberrot.

Green Tea, grönt te

Hemligheten bakom vårt gröna te är de utökta tebladen, som ångats enligt den japanska traditionen. Med en nyanserad smak av örter blir denna klassiker förvånansvärt len.

Innehåll: Ekologiskt grönt te.

Rooibos Orange Spice, rooibos te

Med solnedgången över savannen som inspiration, kombineras noggrant rooibos med äkta vanilj, apelsin, kryddnejlika och kanel. En hyllning till den afrikanska kontinenten i din kopp.

Innehåll: Ekologisk rooibos, ekologisk kanel, ekologiskt apelsinskal, ekologisk hibiskus, naturella aromämnen, ekologisk rostad cikoriarot, ekologiska aromämnen, ekologisk nejlika, ekologisk stjärnanis.

English Breakfast, svart te

En sann klassiker är vårt English Breakfast te. Rund, lite rökigt smak, och speciellt framtagen för att passa med mjölk. Detta uppiggande te är perfekt att börja dagen med.

Innehåll: Ekologiskt svart te.

Mint Green Tea, grönt te

Inspirerat av det uppfriskande mynta teet som serveras av Marockos kamelförare, kommer vårt mintgröna te att föra dig bort med svala, peppriga och örtartade toner.

Innehåll: Ekologiskt grönt te, ekologisk grönmynta, ekologisk pepparmynta.

Sackeus startade 1976, och redan då var syftet att etablera handel med små producenter i länder med utbredd fattigdom, för att stimulera utveckling och bekämpa fattigdom i drabbade områden. Idag har bolaget utvecklats till en heltäckande kvalitetsleverantör med fullt fokus på fair trade, kvalitet och god smak.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Sackeus AB

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 12 × 8 × 8 cm
Smaker

Cocoa Spice, Earl Grey, English Breakfast, Green Tea, Mint Green Tea, Peaceful Dreams, Pomegranate Echinacea, Raspberry & Cream, Rhubarb Vanilla, Rooibos Orange Spice

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Te – Four O’Clock”