Parljus – Ida

49 kr

Eleganta antikljus med ett slingrande ytmönster. Vita inuti och passar lika bra i en ljusstake på ett bord som i ett fönster. Dessa ljus brinner lika vackert under hela brinntiden.

Storlek: 28 cm

Eleganta antikljus med ett slingrande ytmönster. Vita inuti och passar lika bra i en ljusstake på ett bord som i ett fönster. Dessa ljus brinner lika vackert under hela brinntiden.

Storlek: 28 cm

Lämna aldrig levande ljus utan uppsikt.
Använd en lämplig värmetålig och brandsäker ljushållare under brinnande ljus.
Veken ska vara max 1 cm för att uppnå bästa resultatet. Klipp av veken innan du tänder ljuset första gången om den är längre än 1 cm. Veken ska vara böjd under tiden ljuset brinner, annars kan det uppstå en sotmussla – ifall detta uppstår, släck ljuset, ta bort den och börja om från början.
Placera inte brinnande ljus nära en värmekälla eller på platser med drag. Minsta avstånd mellan ljusen bör vara 10 cm, ju tjockare ljus, desto större avstånd. Fel placering kan göra så att ljuset rinner kraftigt.
Alla stearinljus behöver god syretillförsel. Placeras ett stearinljus i en lykta, bör lyktan vara minst dubbelt så hög som ljuset, det bör även finnas gott om luft runt omkring ljuset.
Ljusdekorationer avlägsnas allt eftersom ljuset brinner ner. Släck ljuset när det är ca 2 cm kvar till hållaren, annars kan skador uppstå på både hållaren och underlaget, såsom sprucket glas och brännmärken.

Dagens samhälle har börjat fokusera mer på den miljöutveckling vi går emot, en stor utveckling av ekologiska produkter har skett på marknaden och människor är alltmer medvetna om att det finns ett miljövänligt alternativ till praktiskt taget allt.
Dessa svensktillverkade stearinljus är framställda av animaliskt och vegetabiliskt fett vilket är en förnyelsebar råvara. Stearinljusen förbränns utan någon som helst påverkan gentemot växthuseffekten. Stearinljusen uppfyller dom hårda kraven för miljömärkning.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Form Factory of Sweden AB

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Färg

Elfenben, Gula

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parljus – Ida”

Du kanske också gillar …